VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief september 2006

Na ruim drie jaar van stilte ontvangt u weer een VEGA-LIFE nieuwsbrief. Wij zullen u vanaf nu weer regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom VEGA-LIFE. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan vindt u onderaan deze e-mail een instructie om uit ons bestand verwijderd te worden.

Enquête

VEGA-LIFE bestaat ondertussen al meer dan acht jaar. Omdat we er voor u zijn, zouden we graag van u willen weten wat u tot nu toe van onze diensten vindt en natuurlijk ook wat u nog graag in ons assortiment terug zou willen zien. Daarnaast willen we nog steeds graag een winkel openen. Ook daarover zouden we graag uw mening horen. De enquête invullen kost u ongeveer 7 tot 10 minuten en onder de deelnemers verloten wij vijf heerlijke flessen (vegetarische / veganistische) wijn. Tevens maakt u bij deelname kans op een gratis paar schoenen naar keuze, uit ons assortiment. U kunt de enquête vinden op www.vega-life.nl/enquete, of door hier te klikken.

Nieuw in het assortiment

Onlangs hebben we weer een aantal nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we nu de Stella Boot een stevige zwarte dameslaars van Vegetarian Shoes. Van hetzelfde merk hebben we ook de rode Boulder Boots, echt een gave schoen! Verder hebben we veganistische multivitamine, een potje van 90 kauwbare tabletten, gemaakt voor The Vegan Society. Een must voor een iedereen die niet dagelijks aan alle onderdelen van de vegetarische voedingsschijf komt! Tenslotte hebben we ook een aantal leuke portemonnees en aanverwante artikelen van Ecolution op de website geplaatst. Klik op de afbeeldingen hiernaast om naar het product op de website te gaan.

Aanbiedingen

Omdat de deur van onze voorraadruimte bijna niet meer dicht gaat én we het assortiment gaan uitbreiden met nieuwe T-shirts (maar daarover in een volgende nieuwsbrief meer). Hebben we een groot aantal artikelen in de opruiming gedaan, met kortingen tot wel 30%. Kijk voor meer informatie op de website bij de afdeling aanbiedingen! Of klik hier. Een tipje van de sluier:

Alle Blackstone canvas schoenen van € 54,50 voor € 39,50
Cyber Biker van Vegetarian Shoes van € 119,50 voor € 89,75
I-path Grasshopper Beige van € 99,95 voor € 69,75
Onyx Mule van Ethical Wares van € 66,75 voor € 44,75
En nog veel meer. Let op! Voor alle aanbiedingen geldt op = op !

Betalingsmethoden

Sinds kort is het aantal betaalmogelijkheden op de website sterk uitgebreid. Het is nu mogelijk uw bestelling te betalen met de volgende betaalmiddelen:
  • Acceptgiro
  • Zelf overboeken
  • Ideal (online pinnen)
  • Paypall
  • Mastercard en Visa (via paypall)
  • Rembours
Hiermee proberen we het winkelen bij VEGA-LIFE zo makkelijk mogelijk te maken.
Stella Boot Black van Vegetarian Shoes, Klik om naar de webshop te gaan
Boulder Boot Red van Vegetarian Shoes, Klik om naar de webshop te gaan
VEG1 Vitaminen, Klik om naar de webshop te gaan
Eurowallet portemonnee van Ecolution, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Cosmetica
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Dranken
Knuffels
Informatie
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland


Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2006 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden