VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief oktober 2006

Heeft u onze enquête al ingevuld? Vertel ons wat u van VEGA-LIFE vindt en maak kans op één van de vijf flessen wijn of een paar schoenen. Het kost u ongeveer 8 minuten.
De deelname aan de enquête sluit op 9 oktober.
Naar aanleiding van onze vorige nieuwsbrief zijn er veel reacties en bestellingen bij ons binnengekomen. We hebben het dan ook razend druk gehad de afgelopen maand. Maar het is echt al weer oktober, daarom ontvangt u hierbij de nieuwe VEGA-LIFE nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief informeren wij u over nieuwe producten in het assortiment, aanbiedingen, de inbraak in onze voorraad en het publieksevenement 'Feed the World'.

Nieuw in het assortiment

De afgelopen maand hebben wij weer heel veel producten aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we nieuwe portemonnees van Element. Verder vindt u in de webwinkel diverse nieuwe cosmetica en verzorgingsproducten van Lavera zoals douchegel, bodylotion en huidolie in de geuren: lavendel, perzik-abrikoos, vanille-kokos en wilde roos. Van Lavera hebben we nu ook veganistische tandpasta voor volwassenen in de smaak mint, een leuke kindertandpasta en nog veel meer. Tenslotte hebben we de unieke ansichtkaarten van Linda Heins (inderdaad, van vonk uitstapjes en vegadates) aan het assortiment toegevoegd. We willen u dus van harte uitnodigen weer eens een bezoek te brengen aan onze website.

Aanbiedingen

In oktober willen we u graag kennis laten maken met onze unieke en exclusieve verzorgingsproducten. Daarom bieden wij u over al deze producten flinke kortingen; oplopend tot wel 30%. U kunt nu dus ons gehele assortiment Persoonlijke verzorging tegen een aantrekkelijke korting uitproberen. Een paar voorbeelden:
Verdesativa, exclusieve verzorgingsproducten.
Bad- en douche gel met Citrusvruchten
van € 8,90 voor € 5,99
Sonett, milieuvriendelijke producten.
Handzeep-pompje, met echte lavendel
van € 2,65 voor € 2,25
Lavera, natuurlijke cosmetica.
Tandpasta met fluoride en biologische mint
van € 2,65 voor € 2,25
Seabreeze, unieke lijn producten voor veganisten.
Shampoo met zeewier-extract
van € 4,85 voor € 3,95
En nog veel meer. Let op! Voor deze aanbiedingen gelden tot en met 31-10-2006 !

Uiteraard hebben we ook nog steeds een groot aantal schoenen in de aanbieding. Kijk voor meer informatie in onze webwinkel.

Inbraak in onze voorraad

Begin deze week is er ingebroken in onze voorraad. Bij deze inbraak hebben de inbrekers de deur geforceerd en een groot aantal artikelen meegenomen. Zo hebben ze meer dan vijftig paar schoenen, bijna alle shirts en portemonnees en een behoorlijk aantal riemen meegenomen. Het heeft ons dan ook de hele week gekost om alles weer een beetje op orde te krijgen en om de voorraad zodanig te beveiligen dat dit niet nog een keer kan gebeuren.

U zult begrijpen dat we door deze gebeurtenissen wat vertraging opgelopen hebben met het verwerken van bestellingen en het beantwoorden van de e-mail. Deze achterstand gaan we proberen in de komende week weer weg te werken. Het kan echter voorkomen dat hetgeen u besteld heeft nu niet meer in voorraad is, daar het meegenomen is door de inbrekers. Helaas zijn ook een groot aantal artikelen gestolen die niet meer bestelbaar zijn. Deze producten hebben we uit de webwinkel gehaald. We proberen alles zo snel mogelijk uit te zoeken en gaan begin komende week alles (opnieuw) bestellen bij de leveranciers. In de verwachting alles binnen anderhalve week (weer) in huis te hebben.

Wij hopen dat u begrip heeft voor de eventuele vertraging bij uw bestelling. Vanaf komende week zullen alle bestellingen weer zonder vertraging verstuurd worden.

Feed The world

Op zaterdag 4 november organiseert Stichting Plenty Food in samenwerking met de NVV en Stichting VEKO het publieksevenement "Feed the world" in? Het evenement begint om 14.00 en duurt tot 23.30. Gedurende de dag zijn er lezingen over veganisme en de wereldvoedselproblematiek. Verder is er ook een workshop Turkse Hapjes maken, een discussieforum, gratis hapjes, diverse informatiestands, en nog veel meer. De toegang is gratis. Lees meer over het Feed the World Evenement op www.plentyfood.nl.
Bodylotion Perzik-Abrikoos van Lavera, Klik om naar de webshop te gaan
Kaart- Bezinning van Linda Heins, Klik om naar de webshop te gaan
Kaart - Pinguins van Linda Heins, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2006 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden