VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief december 2006

De tijd gaat zo snel! Nog een paar weken en het is alweer kerst. Het is bij Vega-Life zo druk geweest dat de november nieuwsbrief er een beetje bij ingeschoten is. Maar zoals u hieronder kunt lezen hebben we de afgelopen maanden niet stilgezeten. In deze nieuwsbrief vragen wij uw aandacht voor onze decemberactie, voor de nieuwe producten die u in ons assortiment kunt terugvinden en voor de resultaten van de Vega-Life enquête.

Nieuwe producten

Pro Animalia Ook deze maand heeft Vega-Life weer een heleboel gloednieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Bijvoorbeeld de polo's van Pro Animalia International, een non-profit organisatie die zich bezig houdt met diverse dierenbeschermingsprojecten. Met uw aankoop steunt u natuurlijk deze organisatie. Ook nieuw in ons assortiment: multivitamine voor kinderen, milieuvriendelijk biologisch afwasmiddel, veganistische condooms en een aantal verschillende buttons. Verder hebben we nieuwe Ipath schoenen in ons assortiment. Voor de kerst hebben we zelfs twee verschillende biologisch/veganistische kerstpakketten in onze webwinkel. En alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook nog een flink aantal schoenen, die u in onze enquête gevraagd heeft, toegevoegd. Reden genoeg dus om weer eens een kijkje te nemen in onze webwinkel!

December actie!

kerstcadeau van vega-life Bij iedere bestelling die in de maand december bij Vega-Life gedaan wordt zal er een gratis verrassing ter waarde van 12 euro meegestuurd worden. Een kerstcadeautje van Vega-Life!
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet omgezet worden in geld.

Enquête

We hebben een groot aantal reacties gekregen op onze enquête. U heeft ons veel duidelijk gemaakt: welke producten u graag nu én in de toekomst bij Vega-Life wilt zien, in welke stad u een echte winkel zou willen en bovendien wat u eigenlijk van Vega-Life vindt! We zullen ons best doen om zoveel mogelijk ideeën en suggesties van u over te nemen, maar natuurlijk kunnen we niet iedereen helemaal tevreden stellen. We hebben in ieder geval alvast een flink aantal schoenen waar u in de enquête om gevraagd heeft aan ons assortiment toegevoegd. Wij danken u hartelijk voor het invullen van de enquête en voor alle positieve woorden, kritieken en suggesties! De prijswinnaars van de flessen wijn en het paar schoenen hebben deze inmiddels ontvangen.


Namens Vega-Life wensen wij u alvast fijne kerstdagen
en een goed en gezond 2007.




Damespolo van Pro Animalia, Klik om naar de webshop te gaan
April Slip On van Vegetarian Shoes, Klik om naar de webshop te gaan
Motion Shoes van Ethical Wares, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2006 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden