VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief januari 2007

Ten eerste de allerbeste wensen voor 2007.

In deze nieuwsbrief vertellen wij u over de nieuwe buttons in ons assortiment, we doen een kleine terugblik op 2006 én natuurlijk een vooruitblik op 2007. Verder vragen wij uw aandacht voor de producten van ProAnimalia International.

Nieuwe producten

Deze maand hebben we een heel assortiment buttons aan onze website toegevoegd. Deze buttons komen van de Kroatische dierenrechtenorganisatie Animal Friends Croatia en hebben opdrukken als 'Don't eat my friend, Go Vegetarian, Stop Vivisection en Vegan Power'. In de webshop kunt u alle buttons zien en lezen over Anmimal Friends Croatia.

Terugblik op 2006

2006 is een woelig jaar geweest. Zoals u wellicht gehoord heeft, is afgelopen jaar ingebroken in de voorraadruimte. De schade door deze inbraak in aanzienlijk geweest en heeft in de laatste maanden van het jaar duidelijk zijn sporen nagelaten. We hebben 2006 helaas dan ook met een behoorlijk verlies af moeten sluiten.
Aan de andere kant zijn er ook genoeg positieve dingen gebeurd zoals een uitbreiding van het assortiment met allerlei nieuwe modellen schoenen, diverse verzorgingsproducten, portemonnees, ansichtkaarten, condooms en shirts. Verder hebben we extra betaalmogelijkheden geïntroduceerd, de communicatie naar aanleiding van een bestelling verbeterd en nog veel meer. We gaan 2007 dan ook met een frisse blik tegemoet.

Vooruitblik 2007

We hebben voor 2007 weer een hoop plannen. Zo willen we het assortiment blijven uitbreiden met interessante producten. We gaan de webshop verder verbeteren, een cadeaubon introduceren en als het even kan een nieuwe catalogus uitbrengen. Verder willen we u (nog) beter op de hoogte gaan houden van de status van uw bestelling. Etc. etc. etc. Uiteraard blijven we u via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen houden.

Levertijden

Veel mensen vragen ons hoe lang het duurt eer ze de bestelde artikelen thuis geleverd krijgen. Volgens onze leveringsvoorwaarden zullen wij bestellingen binnen 30 dagen naar u versturen. In 2006 hebben we gemiddeld 14 dagen nodig gehad tussen de dag van bestellen en de dag van verzenden. We gaan in 2007 proberen dit gemiddelde naar beneden te brengen.

ProAnimalia International

Pro Animalia In de vorige nieuwsbrief vertelden wij al over de nieuwe shirts van ProAnimalia International. Deze in Indonesië actieve non-profit organisatie hield zich tot noch toe bezig met het beschermen, rehabiliteren en uiteindelijk in het wild terugzetten van dieren die in gevangenschap gehouden werden. Het ging hierbij vooral om apen en roofvogels. Deze activeiten zijn nu overgenomen door het Engelse International Animal Rescue. Vanaf nu zullen de mensen van ProAnimalia zich in gaan zetten om de handel in wilde dieren, tegen te gaan. Iets wat in Indonesië helaas nog aan de orde van de dag is.

Door uw aankoop van een ProAnimalia T-shirt, polo of overhemd steunt u niet alleen het werk van ProAnimalia, maar u zorgt indirect ook voor een betere naamsbekendheid! Daarbij worden de T-shirts van ProAnimalia gedrukt door een Indonesisch bedrijfje genaamd 'Endemic', wat ook hier weer zijn inkomsten uithaalt. Endemic maakt milieu vriendelijke kleding, met een positieve boodschap. Met de koop van een ProAnimalia shirt ondersteunt u dus ook hun bestaan! Wilt u geen shirt kopen, of wilt u juist meer doen? Dan kunt u ProAnimalia ook steunen door geld over te boeken op rekening 4748160 ten name van Stichting ProAnimalia International, of door een donatie via de website www.proanimalia.org.



Stop Vivisectie button van Animal Friends Croatia, Klik om naar de webshop te gaan
Eet mijn vriend niet op Button van Animal Friends Croatia, Klik om naar de webshop te gaan
Stop met het eten van dieren button van Animal Friends Croatia, Klik om naar de webshop te gaan
Een cool shirt van ProAnimalia, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2007 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden