VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief februari 2007

In deze nieuwsbrief presenteren we weer een heel aantal nieuwe producten. Verder geven we extra aandacht aan een kookboek dat weer (tijdelijk) terug is in het assortiment: "vegetarisch barbecuen." Tenslotte zoeken we fotomodellen m/v voor onze nieuwe catalogus.

Nieuw in het assortiment

Deze maand hebben we weer een leuk aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Zo is het assortiment boeken met vier exemplaren uitgebreid. Een voorbeeld hiervan is het boek "ingrediënten uit de biologische keuken." Hierin vindt u over heel veel biologische ingrediënten informatie en receptsuggesties, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

De nieuwe Ownership Wallets Van het merk Element hebben we nieuwe riemen en portemonnees in de webshop. De netjes afgewerkte canvas look riemen zijn verkrijgbaar in de kleuren mocca, zwart, chili en olijfgroen. Verder zijn er voor de heren twee nieuwe "ownership" portemonnees in de kleuren grijs en zwart en voor de dames een fijne beurs in camouflage kleuren met de naam "Mary Wallet". Allemaal van Element.

Tenslotte introduceren we van het merk Trovet een compleet hondenvoer met het "EVU" vegetariërs keurmerk, dus geheel plantaardig. Trovet Natural Vegetarian Diet (NVD) is verkrijgbaar in 2,5 en 15 kilo verpakkingen. Al met al dus voldoende redenen om weer eens een bezoek te brengen aan onze webwinkel.

Vegetarisch barbecuen (cadeautip!)

Het boek heerlijk vegetarisch barbecuenMet het weer van de afgelopen weken zult u wellicht niet direct aan barbecuen denken. Maar met dit boek in de hand kunt u uzelf of uw gasten verrassen met een overheerlijke vegetarische barbecue. Alle recepten zijn vergezeld met paginagrote foto's. Uiteraard kunt u dit kookboek ook uitstekend gebruiken als verjaardagscadeau. Maar let wel op! Wij hebben voor u beslag weten te leggen op de laatste voorraad van deze boeken en ze worden niet meer bijgedrukt, dus op = op! Kijk voor meer informatie in onze webwinkel.

Gezocht: fotomodellen m/v

Later dit jaar willen we weer een nieuwe catalogus uitbrengen. Aangezien het aanbod van kleding hierin een stuk groter zal worden zoeken we fotomodellen m/v om deze kledingstukken te showen voor de foto. Ervaring is niet vereist. Als je interesse hebt, stuur dan een mooie foto van jezelf naar info@vega-life.nl. Misschien zien we je dan binnenkort voor een leuke vegetarische fotoshoot. Reiskosten en eventuele andere kosten worden vergoed. Voor je medewerking ontvang je een VEGA-LIFE cadeaubon van veertig euro en, als je dat wilt, natuurlijk de foto's die van je gemaakt zijn. Ben je (amateur) fotograaf en wil je de foto's voor de catalogus komen maken stuur dan ook even een e-mail naar info@vega-life.nl.



Het handige boekje Ingredienten uit de vegetarische keuken, Klik om naar de webshop te gaan
De Wheaton riemen van Element, Klik om naar de webshop te gaan
De Mary Wallet van Element, Klik om naar de webshop te gaan
De nieuwe zakken vegetarisch hondenvoer van Trovet, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2007 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden