VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief juni 2007

In deze nieuwsbrief vragen wij uw aandacht voor Ecolution, een bedrijf dat biologische hennep producten vervaardigt. Uiteraard vindt u ook een behoorlijk aantal producten van dit bedrijf (nieuw) in het assortiment van VEGA-LIFE.

Ecolution

Ecolution, the ecological solutionIn 1990 zijn de mensen van Ecolution begonnen met een paar oude naaimachines en verwerkten ze afgedankte stoffen tot een lijn van zakken en hoeden. Ondertussen is Ecolution uitgegroeid tot een grote hennep fabriek die op sociale en ecologisch verantwoorde manier een authentiek kwaliteitsproduct produceert. Bij alle facetten in het proces van zaadje tot eindproduct wordt rekening gehouden met natuur en milieu. Ecolution is gevestigd in Transsilvanië, Roemenië. Daar helpen zij de Roemenen om van een product, dat al eeuwen door hen wordt verbouwd en verwerkt, een concurrerende industrie voor de toekomst te maken. Kortom een organisatie die we vanuit VEGA-LIFE van harte steunen.

Nieuw in het assortiment

We hadden van Ecolution al een aantal portemonnees en paspoorttasjes in het assortiment. Nu hebben we het assortiment verder uitgebreid met verschillende tassen van biologische hennep. Zo hebben we voor de dames vijf schoudertassen, zoals 'The day hiker,' een leuke kleine tas in bruin met groen. Of de 'Luna bag,' een fijne tas in zwart afgewerkt met regenboogkeuren voor als u wat meer spullen bij u heeft. U vindt nu ook twee reportertassen genaamd 'The messenger bag' in het assortiment. Met een groot middenvak, waar ook een multomap in past. Verder hebben we nog een stevige boodschappentas, voor al uw dagelijkse boodschappen aan ons nieuwe tassenassortiment toegevoegd. Tenslotte kan natuurlijk een rugzak niet ontbreken. De Ecolution rugzak is verkrijgbaar in de kleuren zwart en naturel.

Naast tassen produceert Ecolution ook hennep schoenen. Uiteraard mogen die niet aan het VEGA-LIFE assortiment ontbreken! We hebben twee damesmodellen voor u in het assortiment opgenomen. U heeft de keuze uit de lage 'Evergreen' die leverbaar is in de kleuren naturel en obsidiaan (zwart). Of de 'Ventana,' een heerlijke halfhoge schoen in naturelkleur.

Veganistische gitaarbandVoor de muzikanten onder u heeft Ecolution een vegan gitaarband. Ook deze is vanaf nu leverbaar.

Kijk in onze webshop voor de prijzen, meer afbeeldingen en een beschrijving.

In de aanbieding

In de VEGA-LIFE webshop vindt u nog diverse schoenen die met korting worden aangeboden. Deze modellen gaan het assortiment verlaten. Dus wees er snel bij!

Een paar voorbeelden:

Hi Boot van Vegetarian Shoes van € 79,75 voor € 59,50
De sandalen van Blackstone van € 63,50 voor € 44,75
Jodhpur Boot van Vegetarian Shoes van € 75,50 voor € 49,75
Onyx Mule van Ethical Wares van € 66,75 voor € 44,75

Let op! Voor alle aanbiedingen geldt op = op !



Fijne handtas van Ecolution, Klik om naar de webshop te gaan
De reportertas van Ecolution, Klik om naar de webshop te gaan
De Evergreen schoen van Ecolution, Klik om naar de webshop te gaan
De Halfhoge ventana schoen van Ecolution, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2007 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden