VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief september 2007

Na een zomer die qua weer niet veel soeps geweest is zetten wij onze kaarten op een warme septembermaand. Daarom geven we in deze nieuwsbrief wat extra aandacht aan de heerlijke nieuwe sandalen in ons assortiment, deze doen we dan ook maar gelijk tijdelijk in de aanbieding. Tenslotte kunnen we een aantal schoenen voortaan extra snel leveren.

Nieuw in het assortiment

Birkenstock, Made in Germany, tradition seit 1774 Op veler verzoek hebben we nu de sandalen van Birkenstock in het assortiment. De schoenen en sandalen van Birkenstock staan bekend om de uitstekende pasvorm. Uiteraard gaat het hier om de leervrije modellen van dit merk. Deze sandalen zijn in Duitsland vervaardigd en zijn leverbaar in de kleuren zwart en bruin. Kijk voor meer informatie in onze webwinkel.

Naast nieuwe sandalen hebben we ook een aantal interessante nieuwe producten van Element. U kunt hierbij denken aan 4 nieuwe portemonnees, wat ons totale assortiment op 15 modellen brengt. Daarnaast hebben we een nieuwe schoudertas van Element, de Courier Bag. Deze tas is uitermate geschikt als schooltas of boekentas. Zoals alle producten van Element is de Courier Bag zeer netjes afgewerkt. Zelfs aan een speciaal gaatje voor een koptelefoon is gedacht. Ook een laptop kan veilig in deze tas vervoerd worden. De Courier Bag is leverbaar in de kleuren zwart en legergroen.

Aanbiedingen

Om u voordelig kennis te laten maken met de nieuwe Birkenstock sandalen, kunt u ze in de eerste helft van september met een aantrekkelijke korting bij VEGA-LIFE kopen. Zoals altijd hebben we ook nu verschillende schoenen in de aanbieding. Kijk hiervoor bij de afdeling Aanbiedingen! Wellicht zit er voor u ook wat leuks bij.

Uit voorraad leverbaar!

In een poging onze service verder te verbeteren zijn er steeds meer producten die we standaard in voorraad hebben. Immers wanneer we producten in voorraad hebben zijn we minder afhankelijk van de leverancier en kunnen we bestellingen sneller naar u toesturen.

De volgende schoenen van Vegetarian Shoes kunnen we voortaan snel leveren: de zwarte Boulder boots, de Para Boot in paars en zwart, de Engineers boot, de 14 Eye en de 20 Eye boot's. We zullen in de komende maanden van steeds meer modellen de gangbare maten in voorraad gaan houden. Wist u trouwens dat u tijdens het bestellen in de webwinkel een melding krijgt als een artikel niet in voorraad is? Deze melding vindt u terug in het overzicht van uw winkelwagen.
Deze artikelen zijn voortaan snel leverbaar


Fijne sandalen van Birkenstock, Klik om naar de webshop te gaan
De Dice portemonees van Element, Klik om naar de webshop te gaan
De Courier Bag van Element, Klik om naar de webshop te gaan
De Boulder Boot van Vegetarian Shoes, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2007 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden