VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief november / december 2007

Nieuw in het assortiment

We hebben de afgelopen periode natuurlijk niet stilgezeten. Daarom kunnen we nu weer een behoorlijk aantal nieuwe producten introduceren:

Buttons

In onze webshop vindt je nieuwe leuke, lieve of confronterende buttons van Animal Friends Croatia. Met teksten als 'No more cages,' 'I think therefore I am …. Vegetarian,' 'Chicks dig vegans' en nog veel meer. Echt gaaf op je jack of tas!

Vegetarisch honden- en kattenvoer

Er is al veel over gepraat (zelfs op de radio) en veel mensen hebben hun wens voor een volwaardig en vegetarisch honden- of kattenvoer al naar ons uitgesproken. Daarom kunnen we nu een nieuwe leverancier introduceren: Benevo. Een Engels bedrijf dat zich gespecialiseerd Goedgekeurd door de vegetarian societyheeft in het vervaardigen van een volwaardig diervoeder dat vrij is van vlees of extracten daarvan. U (of uw hond of kat) heeft de keuze uit volwaardige brokken, of zelfs vegetarisch blikvoer, wat geschikt is voor zowel honden als katten.

We hebben ondertussen een enquête gehouden onder een tiental katten en ze wilden allemaal meer! De producten van Benevo dragen het keurmerk van de vegetarian society. U kunt in onze webwinkel van de brokken een proefverpakking bestellen voor € 0,25. De Bite Wallets van element

Portemonnees

Van Element hebben we weer een paar nieuwe portemonnees: de Bite Wallets. Deze portemonnee is uitgevoerd in zwart katoen en heeft naar keuze een blauwe, rood/witte of grijze opdruk. Echt Cool!

WNF Knuffels

Het assortiment Wereld Natuurfonds knuffels is onlangs uitgebreid met een witte tijger welp, een zeehondje en een echt schattige Orang Oetan. Het begint bij VEGA-LIFE bijna een dierentuin te worden! Daarom zoeken we voor deze schattige knuffels een nieuw tehuis. Je kan van deze schatjes een foto vinden in onze webshop. Met uw aankoop steunt u het werk van het WNF.

Sinterklaas

Kijk ook voor sinterklaas bij vega-life.nlWilt u voor Sinterklaas nog cadeautjes inslaan? Vergeet dan de VEGA-LIFE website niet! Wij hebben voor u stoere buttons, leuke en schattige knuffelbeesten, fijne boeken (TIP: vegetarisch barbecuen), ecologische tassen, vette portemonnees en nog veel meer. Dus voor elk wat wils en allemaal uit voorraad leverbaar! In de webwinkel kunt u tijdens het bestellen zien of iets in de door u gewenste hoeveelheid in voorraad is. Wanneer u vóór maandag middag 3 december 15.00 uur besteld en u betaald met iDeal, Paypal of creditcard, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd!

Kerst

Ook voor kerstcadeau's en kerstpakketten kunt u bij vega-life terechtWeet u al wat voor kerstpakket u zult ontvangen dit jaar? VEGA-LIFE heeft 10 verschillende vegetarische kerstpakketten in het assortiment. Dus als u niet weer een kerstpakket wilt ontvangen met allemaal enge niet diervriendelijke of niet ethisch verantwoorde ingrediënten. Wijs uw werkgever dan op de VEGA-LIFE website. Als hij / zij vóór zeven december besteld, dan wordt het kerstpakket in de week van tien december verstuurd dus nog ruim voor de kerst! Ook grotere hoeveelheden is geen probleem. (TIP: stuur deze e-mail door naar je baas)

Wilt u er met de kerst weer helemaal tip top in orde bijlopen? Bestel uw nieuwe schoenen dan vóór negen december. Dan kunnen wij er voor zorgen dat uw schoenen er voor de kerst zijn.

Button: animals are not ours to eat, wear or experimant on van Animal Friend Croatia, Klik om naar de webshop te gaan
Kattenvoer van Benevo, Klik om naar de webshop te gaan
De orang oetan van het Wereld Natuurfonds, Klik om naar de webshop te gaan
Een van de 10 beschikbare kerstpakketten, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2007 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden