VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief april 2008

Nieuw in het assortiment

De afgelopen maanden hebben we het VEGA-LIFE assortiment weer verder uitgebreid, daarom kunnen we weer een leuk aantal producten aan u voorstellen:

Macbeth Schoenen

Macbeth Deze week hebben we een de Eliot sneaker van Macbeth aan het assortiment toegevoegd. Dit merk is geïnitieerd door Amerikaanse artiesten die op zoek waren naar schoenen die in hun rock-'n-roll levensstijl pasten. Eén van de doelstellingen daarbij was het promoten van een veganistische levensstijl. Daarom is een groot deel van het assortiment veganistisch. VEGA-LIFE heeft nu één model in het assortiment opgenomen, maar in de herfst zullen er nog een paar bijkomen.

Heerlijke zeepjes van Verdesativa

Ook nieuw zijn de zeepjes van Verdesativa. Deze op hennep gebaseerde zeepjes zijn verkrijgbaar met diverse ingrediënten. Zo is er bijvoorbeeld een verzachtend en hydraterend zeepje met mango. Een zeepje met sandelhout voor een heerlijke sensuele belevenis. Een vitaliserend zeepje met citrusfruit en een extra zuiverend zeepje met Tea Tree. Kijk voor meer informatie in de webshop.

Eau de Toilette en Deodorant van Lavera

We hadden al producten van Lavera in het assortiment, maar omdat Lavera zulke lekkere producten maakt hebben we er nog een aantal aan toegevoegd. Bijvoorbeeld de deodorants die leverbaar zijn in spray of roller. Verder hebben we nu ook vijf verschillende Eau de Toilettes in de geuren Lavendel - Aloë Vera, Sinaasappel - Duindoorn, Vanille - Kokos, Verveine - Limoen en Wilde Rozen. Allemaal heerlijk! Uiteraard voeren deze producten ook het Vegan logo. Biologisch Vegetarisch hondenvoer van Benevo

Biologisch vegetarisch hondenvoer

In de vorige nieuwsbrief heeft u al kunnen lezen over het volledige vegetarische hondenvoer van Benevo. Nu kunnen we daar een volledig biologisch én vegetarisch hondenvoer aan toevoegen. Dit biologische voer is leverbaar in 2, 10 en 15 kilo. U kunt natuurlijk ook eerst de probeerverpakking van € 0,25 euro bestellen.

Terug van weggeweest: verzorgende crèmes van Verdesativa

We hebben ze weer in het assortiment. De Bio Actieve Oog contour Crème, de rimpelvervagende gezichtscrème, de dag en nacht crème en de vochtinbrengende gezichtscrème van Verdesativa. Heerlijke crèmes voor de dames. Alle producten van Verdesativa zijn geregistreerd bij de 'vegan society' en dragen het CO.CO.NAT keurmerk voor natuurcosmetica.

In de aanbieding

Wist u dat wij diverse soorten shampoo en douchegel van Verdesativa in het assortiment hebben? Waarschijnlijk niet. Daarom hebben we ze allemaal in de aanbieding gedaan, zodat u voordelig kennis kunt maken met deze heerlijke producten! Kijk voor meer informatie bij 'persoonlijke verzorging.'

Meerstuksvoordeel

Waarom zou u dagelijkse producten als shampoo, douchegel, deodorant en tandpasta bij een webwinkel kopen? U kunt ze immers ook bij iedere supermarkt of drogist kopen. Dat hebben wij ons ook afgevraagd. Daarom introduceren we meerstuksvoordeel. Bij een groot aantal dagelijkse producten krijgt u een aantrekkelijke korting wanneer u kiest voor een voordeelverpakking van drie of vijf stuks.

Bij VEGA-LIFE zijn deze producten echt veganistisch en dierproefvrij. Daarbij betaalt u voor een bestelling van € 50,00 of meer, geen verzendkosten*!

Vegadates

Vegdates, De eerste ontmoetingssite voor vegetariers en vaganisten In januari is de geheel vernieuwde Vegadates website live gegaan. Er is in de pers veel aandacht voor geweest, daarom staat de teller nu al boven de 2.200 leden. Bent u nog steeds op zoek naar een vegetarische of veganistische partner, wilt u niet meer alleen op vakantie of zoekt u gewoon vegetarische contacten? Schrijf u dan gratis in bij vegadates.
TIP: Kent u mensen waarvoor Vegadates een oplossing zou kunnen zijn? Stuur deze nieuwsbrief dan door!

Plenty Food

Plenty Food, plants can feed the world De afgelopen dagen is er veel in het nieuws te doen over de hogere prijzen voor voedingsmiddelen en de problemen die dit oplevert voor de derde wereld. Plenty Food wil wat aan deze problemen doen. Deze organisatie promoot een plantaardige voeding, onder andere via het project 'Protein for Children' in Heilbron Zuid-Afrika. Lees meer over deze stichting in de Plenty Food Nieuwsbrief of op de website.


* voor verzendingen binnen Nederland. Voor verzendingen naar Duitsland, België of Frankrijk geldt een minimumbestelling van € 100,- voor gratis verzending.
De Eliot sneaker van Macbeth, Klik om naar de webshop te gaan
Heerlijke zeepjes van Verdesativa, Klik om naar de webshop te gaan
Eau de Toilette Sinaasappel - Duindoorn van Lavera, Klik om naar de webshop te gaan
De Rimpelvervagende gezichtscreme van Verdesativa, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2008 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden