VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief juni 2008

Nieuwe Macbeth schoenen

Macbeth In de vorige nieuwsbrief kon u al lezen dat we van Macbeth de Eliot sneaker in het assortiment erbij gekregen hebben. Nu zijn er drie modellen bijgekomen! De Manchester in het Zwart/Wit en in het Zwart/Zwart. En de Saturday, een combi tussen een damesmuiltje en een sneaker. Met andere woorden, helemaal 2008! Check de webwinkel voor meer informatie.

Maak kans op kaartjes voor 'The Power Fest 2008'

Op zondag 22 juni 2008 vindt in Geleen The Power Fest plaats. Dit is een The Power Fest rockfestival met optredens van Sick Of it All, Madball, Bring Me The Horizon, Rival Schools, Enemy Ground en Human Demise. Omdat Macbeth sponsor is van dit festival kunnen wij 2 keer 2 kaarten weggeven. Als je voor dinsdag aanstaande een paar Macbeth schoenen bij VEGA-LIFE koopt, dan maak je kans op de kaartjes. We sturen ze dan dinsdag naar je toe, zodat je ze ruim op tijd in huis hebt.

Heb je in de afgelopen weken Macbeth schoenen bij VEGA-LIFE gekocht en wil je ook kans maken op de gratis kaartjes, stuur dan een e-mail aan info@vega-life. Kijk voor meer informatie over het festival op 'The Power Fest' website en voor de Macbeth schoenen natuurlijk op de VEGA-LIFE website!

Nieuwe T-shirts

In de afgelopen weken is het assortiment T-shirts sterk uitgebreid. Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende merken:

+ Element Shirts

De nieuwe damesshirts van ElementVan Element hebben we vier herenshirts met gave prints. Twee van de vier zijn uitgevoerd in ecologische katoen! Naast de herenshirts hebben we van Element ook twee damesshirts. De plaatjes zeggen genoeg! Kijk voor meer informatie in de webshop.

+ The Mountain Kinder shirts

The Mountain Shirts produceert al jaren T-shirts met allerlei verschillende soorten opdrukken. Bij VEGA-LIFE kunt u nu een heel assortiment kindershirts met leuke prints vinden. Bijvoorbeeld: giraffen, aapjes, stoere tijgers, haaien, leeuwen, elfjes en nog veel meer!

+ Sunrise Shirts

Sunrise is een zeefdrukkerij van een kleine commune in Schotland. Alle producten van Sunrise zijn 100% biologisch en afkomstig van Fair Trade projecten. Ze worden geverfd met een niet chemische verf op waterbasis. We hebben Sunrise shirts voor baby's, jongens, meisjes, dames en heren met opdrukken als 'consume less share more', 'war is not healthy' en 'peace love unity'. Allemaal in rastakleuren.

+ Little Lefties

T-Shirt Question Authority Little Lefties maakt shirts met confronterende teksten voor de kleinste aardbewoners. U vindt de producten van Little Lefties terug bij kleding voor jongens, meisjes en baby's. Het assortiment bestaat uit shirts met opdrukken als 'Question Authority' , 'Save some for me' en 'No child is born a racist.' Verder zijn er diverse rompertjes en babymutsjes.

Shampoo van Lavera

Van Lavera Natuurcosmetica hebben we nu nieuwe shampoos in het assortiment. U heeft de keuze uit zes heerlijk ruikende varianten. Bijvoorbeeld de shampoo met Amandelmelk voor gevoelig haar, Mangomelk voor gekleurd haar en Citroenmelk tegen vet haar. Uiteraard geldt ook voor deze shampoos dat u ook kunt kiezen voor een voordeelverpakking van drie flesjes.

Echinacea Biocap

Bij VEGA-LIFE kunt u nu ook potjes Echinacea Biocap van Pharmalogic bestellen. Deze capsules, die geschikt zijn voor zowel vegetariërs als veganisten, verhogen de weerstand en stimuleren het immuunsysteem. Ook versnellen ze het herstel na ziekte. Kijk voor meer informatie in onze webshop.


De sneakers van Macbeth, Klik om naar de webshop te gaan
Het Dayjob Shirt van Element, Klik om naar de webshop te gaan
Het save some for me shirt van Little Lefties, Klik om naar de webshop te gaan
De Shampoos van Lavera, Klik om naar de webshop te gaan

VEGA-LIFE Webwinkel:
Schoenen
Shirts
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro, geldt alleen voor Nederland

  Dream IT, ook voor uw e-mail nieuwsbrieven
© 1998 - 2008 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden