VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief februari 2009

Aanbiedingen

Op dit moment zijn we druk bezig met de verbouwing van de webwinkel. Daarom nu tijdelijk “verbouwingsopruiming” bij VEGA-LIFE. Zowel in de winkel als in de webwinkel vindt u producten met kortingen tot wel 50%. Klik hier voor de aanbiedingen.

Nieuwe producten

De afgelopen weken is het assortiment in de webshop weer verder uitgebreid, Zo vindt u er zes nieuwe portemonnees van Element, zowel leuke girly portemonnees als wat stoerdere modellen. Verder hebben we van Element diverse shirts, zowel dames als heren én niet te vergeten, een vette zwarte hoody met Rasta kleuren. Het assortiment is verder uitgebreid met leuke truien en sjaals van Ecolution. Dus bezoek snel de webwinkel!
De nieuwe shirts en shawls van Ecolution

Nieuwe producten in onze winkel

Ook in de winkel vindt u nieuwe producten. Van Ecolution hebben we een levering ontvangen met heerlijke truien en hoodies, mutsen, petten, sjaals en veters. Allemaal van een fijne kwaliteit ecologische hennep. De Vega-Life winkel Van Vegetarian Shoes hebben we een paar nieuwe modellen, waaronder sneakers en nette heren- en damesschoenen. Van Varkens in Nood hebben we diverse leuke en confronterende boekjes en van Animal Friends Croatia diverse buttons. Tenslotte hebben we heerlijke veganistische en biologische snoepjes die u uiteraard mag proeven.

Al deze producten staan nog niet in de webshop, dus kom ook eens langs in onze winkel. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag.

Routebeschrijving en openingstijden

Kredietcrisis

Helaas beginnen wij ook last te krijgen van de huidige economische situatie. In Italië zijn een aantal fabrikanten van schoenzolen failliet gegaan. Dit heeft gevolgen voor zowel Ethical Wares en Vegetarian Shoes.

Hierdoor kan het wat langer duren voordat we bepaalde modellen en maten weer binnen krijgen. Maar we hebben gelukkig van de meeste modellen voldoende voorraad. Wij hopen wel op uw begrip wanneer het wat langer duurt.

Wist u trouwens dat u zelf een belangrijke invloed heeft op de economie? Door juist nu te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke alternatieven, zullen deze een extra impuls krijgen en er uiteindelijk beter uitkomen!


De nieuwe girly wallets van Element
De nieuwe portemonnees van Element
De Element hoody Rasta Block
De verzorgende producten van Lavera

VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Vegetarische boeken
Buttons
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Diversen
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Blauwburgwal 13
1015 AS Amsterdam
Tel: 020 - 620 40 97

Website:
www.vega-life.nl
  Dream IT, internet applicaties en websites
© 1998 - 2009 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden