VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief april 2009

Vernieuwde webshop

De vernieuwde VEGA-LIFE webshopDe VEGA-LIFE webshop is compleet vernieuwd! We hebben de oude webshop binnenstebuiten gekeerd, afgebroken en weer opnieuw opgebouwd. De website oogt daarom nu veel frisser en ziet er een stuk moderner uit! Belangrijke verbeteringen zijn doorgevoerd aan het winkelmandje, de productpresentatie en een veiliger verloop van het bestelproces. Maar u moet het natuurlijk zelf ervaren! Kijk dus snel op www.vega-life.nl

We zijn benieuwd wat u er van vindt.

Nieuwe Macbeth schoenen

Onlangs hebben wij het assortiment sneakers uitgebreid met diverse modellen veganistische schoenen van Macbeth. Er zijn zowel dames als herenmodellen.

Erg leuk zijn de Tegan and Sara sneakers. De beide zangeressen hebben bij Macbeth een eigen studiomodel ontworpen van The Nolan. Beide modellen zijn vervaardigd van denim en erg gaaf! VEGA-LIFE is de enige (web)winkel in Nederland waar deze sneakers verkrijgbaar zijn, dus de verwachting is dat ze erg snel op zullen zijn.

Ook een aanwinst is de hoge Schubert sneaker voor heren "The Hunter". Dit model ontworpen door Hunter Burgan, de bassist van AFI én veganist, is mooi afgewerkt met details en biedt voldoende steun aan de enkel.

Meer buttons

Ook het assortiment buttons is weer verder uitgebreid. De nieuwe buttons hebben leuke en confronterende opdrukken zoals "Eat Tofu", "It's OK not to drink milk", "Meat is Murder", "Think Green Eat Green". Vooral de button met Lisa Simpson en een lammetje met de opdruk "Go vegetarian" is super! De buttons kosten 99 cent.
Meer informatie..

Nieuwe producten in onze winkel

De VEGA-LIFE winkel in AmsterdamOok in de winkel zitten we niet stil! Daar is de afgelopen weken een flink assortiment veganistisch snoep bijgekomen. Voorbeelden zijn heerlijke repen, verantwoorde chocolade, zuurtjes en zelfs luxe truffels in cadeau verpakking. Maar we hebben ook verschillende Raw food producten, zoals appel of banaan repen en Raw chocolate.

Verder hebben we nu eindelijk de fijne lippenbalsems van Yaoh. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken / geuren: blauwe bes, mint, kokos en mango. Je hoeft dus nooit meer met gescheurde lippen te hebben!

Kom snel eens naar de winkel!

Leden gezocht

Het is bijna 1 april, op die datum is de deadline voor nieuwe en bestaande publieke omroepen om aan het minimum ledenaantal te komen.

Wordt voor 1 april lid van Piep! en steun daarmee direct het werk van Stichting Aap Eén van de nieuwe omroepen is Piep! Een omroep die meer aandacht voor dieren op radio en TV wil. Wanneer u vóór één april lid wordt van omroep Piep! voor € 5,73 euro per jaar, dan steunt Piep! Stichting Aap met 4 euro!
Klik hier voor het speciale inschrijfformulier.


LlinkEen andere omroep die echt nog leden nodig heeft is LLink. Deze omroep wil een bijdrage leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld door mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar eigen mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren. Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief had LLink nog ongeveer 500 leden nodig om te kunnen blijven bestaan. U kunt lid worden voor € 5,73 voor één jaar.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

U zult wellicht zeggen dat u niet lid hoeft te worden van deze omroepen omdat u nooit TV kijkt of naar de radio luistert, maar denk eens aan al die mensen die wel dag in dag uit voor de buis hangen en die wellicht tot mooie ideeën komen door het bekijken van een programma van één van deze omroepen!

Maar vergeet bovenal niet onze mooie nieuwe website te bekijken!
De Nolan - Tegan and Sara
De Eliot en Wallister sneakers van Macbeth
De Lisa Simpson button van Animal Friends Croatia
De Think Green Eat Green button van AFC

VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken(tip!)
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Blauwburgwal 13
1015 AS Amsterdam
Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl
  Dream IT, internet applicaties en websites
© 1998 - 2009 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden