VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief mei 2009

Bamboe kleding, heerlijk zacht, comfortabel én goed voor het milieu.

Nieuw in de winkel en webwinkel is de kleding van BAM Bamboo Clothing. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld een mooi getailleerd shirt met V-hals, een hemdje, of een sportief vest met capuchon voor dames en fijne T-shirts en shorts voor heren.

Bamboe is een heel fijn materiaal dat zacht, glad en comfortabel is. Daarnaast is het zeer goed voor het milieu. Zo levert een hectare bamboe wel tien keer zo veel bruikbaar materiaal op als een hectare katoen, zonder ingrijpen door de mens! Daarnaast wordt door BAM Bamboo Clothing voor ieder verkocht shirt tien vierkante meter grond aangekocht en een boom geplant voor een duurzaam herstel van het regenwoud in Ecuador.

Klik op onderstaande links om naar de webshop te gaan:

De dikke en de dunne vegetariër

Twee weken geleden zijn de dikke en de dunne vegetariër gepresenteerd. De dikke vegetariër is een kookboek van Mark Bittman met zo'n 2000 recepten. Echt een standaardwerk dat niet in uw keuken mag ontbreken. De dunne vegetariër is een leuk kookboek van Antoinette Hertsenberg waarin zij een flink aantal heerlijke, maar toch makkelijk te bereiden recepten uit de doeken doet. Aanbieding: De dikke en dunne vegetarier samen voor 55 euro, gratis thuisbezorgd Bekijk de recensie op Vegatopia, of een interview met Antoinette Hertsenberg bij Tijd voor Max. U kunt de dikke en de dunne vegetariër bij VEGA-LIFE nu samen kopen voor 55,00 euro. Ze worden dan gratis thuisbezorgd.
Naar de VEGA-LIFE webshop.

Sponsors gezocht voor het VEGA-LIFE wandelteam!

Oxfam NovibTrailwalker 2009 De Oxfam Novib Trailwalker is een non-stop wandeltocht over de Veluwe. Ieder team moet in het weekend van 20 en 21 juni 100 kilometer wandelen binnen 30 uur. De teams zamelen minimaal 3.000 euro in voor onderwijsprojecten van Oxfam Novib. Hierdoor krijgen duizenden kinderen een kans op een betere toekomst: een zelfstandig bestaan zonder armoede. Het doel van de eerste editie is 18.000 kinderen naar school!

VEGA-LIFE doet mee aan deze uitdaging! Naast één van de mensen achter VEGA-LIFE heeft het team waarschijnlijk ook de oudste deelnemer (83 jaar!). Natuurlijk doen we mee om zoveel mogelijk kinderen onderwijs te geven, maar ook om aandacht te krijgen voor VEGA-LIFE en voor het feit dat wij als vega's super gezond en fit zijn! Wij gaan ervoor op onze VEGA-LIFE-wandelschoenen en -energierepen!

Kijk voor meer informatie én om het VEGA-LIFE wandelteam te sponsoren op www.oxfamnovib.nl/trailwalker of ga direct naar de teampagina.



Bamboe dames Chelsea Shirt - Soft Black
Bamboe damesshirt - Berry
Bamboe damesvest met capuchon - Aqua
Bamboe Heren Shirt 2 zijdig draagbaar bruin

VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken(tip!)
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Blauwburgwal 13
1015 AS Amsterdam
Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl
  Dream IT, internet applicaties en websites
© 1998 - 2009 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden