VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief augustus 2009

Verantwoorde lingerie

Nieuw: lingerie, ondergoed en sokken van Peau Ethique. Dit bedrijf biedt een assortiment mooie lingerie, vervaardigd van organische katoen, dat ook nog eens Fair Trade is. Op dit moment vindt u vooral de lingerie op onze website, maar dit zal binnenkort verder uitgebreid worden. Het complete assortiment is nu al in de winkel te zien en uiteraard ook te passen! Als u speciaal voor de producten van Peau Ethique naar de winkel komt, bel dan s.v.p. wel even of we uw maat in voorraad hebben.

Nieuwe Macbeth schoenen

Van Macbeth hebben we weer een aantal revolutionaire schoenen binnen gekregen. Zo hebben we de Schubert 45 RPM, een halfhoge schoen die ontworpen is door Mike Dirnt van Greenday. Omdat deze schoen best wel opvallend is, hebben we er ook een iets minder opvallende versie bij, de Schubert Military Green, hetzelfde model, maar dan in één kleur. Perfect voor onder een spijkerbroek!

Een bekend model van Macbeth is de Manchester, een lage canvas schoen, met een goed comfort. Hier hebben we weer een nieuwe variant bij: De Manchester Black / Blood Red, een zwarte sneaker met rood logowerk. Gewoon lekker stoer!

De nieuwe schoenen van Macbeth

Voor de dames hebben we weer een nieuwe voorraad Nolans ontworpen door Tegan en Sara Quinn. Omdat deze modellen een enorm succes zijn hebben wij ze nu weer in alle maten. De Tegan en Sara schoenen zijn in Nederland alleen bij VEGA-LIFE te koop en ditmaal geldt echt op = op!

Tenslotte verdient de Ladies Eliot - Wine / Black nog een eervolle vermelding. Een gave en comfortabele sneaker, uitgevoerd in wijnrode canvas, die je bij heel veel gelegenheden aan kunt.
Check de webshop!

Get Elemental!

Ook van Element hebben we weer nieuwe shirts en sneakers!:

WIND - WATER - FIRE - EARTH

Een nieuwe serie shirts met als onderwerp de vier elementen. Vervaardigd van organische katoen en op duurzame wijze geproduceerd. De ontwerpen zijn van de hand van Emil Kozak, een Deense grafisch ontwerper. Cool!

Figment

Ook voor de dames hebben we weer een mooi shirt erbij: de Figment, een mooi wit shirt met lange mouwen, met een mooie opdruk en fijne afwerking. Uiteraard ook van eco katoen.

Sneakers

De Element sneakers churchill en Carnegie Ook een aanwinst zijn de sneakers van Element. Echt vette schoenen! De Churchill SP Black / Royal is een comfortabele zwarte sneaker met een blauwe opdruk. De Carnegie Navy is een canvas sneaker met een strakke vormgeving.

Al deze producten zijn terug te vinden in de webshop en uiteraard in onze winkel. Let er op dat we deze schoenen niet kunnen nabestellen, dus op = op.

Vega Omega 3 capsules met EPA en DHA

De Omega 3 vetzuren EPA en DHA worden steeds meer erkend als belangrijk voor uw gezondheid. Aan omega-3-vetzuren worden positieve eigenschappen toegeschreven in het voorkomen van hart- en vaatziekten, artritis en depressies. Daarnaast verlagen Omega-3-vetzuren het cholesterolgehalte in het bloed en zijn onder meer van belang voor de oogfunctie en de hersenstofwisseling.

V-Pure Omega 3 met DHA en EPA In veel reclames kunt u lezen dat het belangrijk is om visolie te gebruiken, daar dit rijk is aan deze vetzuren. Op zich klopt dit. Wat men er echter niet bij verteld is dat voor de productie van een klein beetje visolie, heel veel vis nodig is. Terwijl de druk op de visstanden wereldwijd al zo groot is. Veel zeeën worden volledig leeggevist of verwoest door sleepnetten. Wat ook niet verteld wordt is dat vissen die Omega 3 vetzuren helemaal niet zelf aanmaken. Die krijgen ze binnen door het eten van algen.

V-Pure heeft vega capsules ontwikkeld met daarin de Omega 3 vetzuren EPA en DHA. De algen worden door V-Pure onder gecontroleerde omstandigheden gekweekt, waardoor er ook geen verontreinigingen in zitten die in visolie wel zitten. De capsules hebben de keurmerken van zowel de Engelse vegan- als vegetarian society.

U kunt de V-Pure capsules nu bij VEGA-LIFE aanschaffen voor € 16,95 per potje van 60 capsules, of in een voordeelverpakking van drie potjes.
Peau Ethique - Fair Trade lingerie
Peau Ethique - fijne lingerie van eco katoen
Element T-Shirt Water
Fijn eco katoen damesshirt van Element

VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Blauwburgwal 13
1015 AS Amsterdam
Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl
  Dream IT, internet applicaties en websites
© 1998 - 2009 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden