VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief oktober / november 2012


Nieuw: Vegetarian Shoes tassen

Vegetarian Shoes heeft sinds kort een viertal mooie tassen in het assortiment. Deze tassen hebben een klassiek schooltas design maar dan natuurlijk zonder leer! De tassen zijn gemaakt van het Vegetan Bucky materiaal, dat ook in een aantal schoenen gebruikt wordt. Dit duurzame en ademende microvezel materiaal is speciaal ontwikkeld voor Vegetarian Shoes en is ongeveer 2 millimeter dik.

De Satchel Bag heeft een verstelbare dubbel uitgevoerde schouderriem met zware stiksels en klinknagels. Deze tas kan je jaren van dienst zijn en hij is groot genoeg voor A4 papier en mappen, of een 13" Macbook of laptop. Prijs: € 99,90

Nu verkrijgbaar in onze (web)shop.

Street Food Kookboek

Auteur Mirjam Letsch is zowel fotograaf als reiziger met een passie voor smaken, geuren en kleuren. Daarnaast werkt zij al 16 jaar voor Stichting Duniya, een organisatie die onderwijs en medische zorg biedt aan een grote groep kinderen in een sloppenwijk in India. Deze bijzondere ingrediënten vormen de basis van dit verrassende 'kijk & kook' boek: Foto's van mensen uit de wijk en recepten van eenvoudige, traditionele maaltijden die zij met de bewoners deelde, thuis bij hen aan tafel tussen de lachende kinderen en smakkende oma's. En als er geen tafel was, aten ze zittend op de grond. Het resultaat is een bonte verzameling van vegetarische recepten. Makkelijk zelf thuis te maken, voedzaam, gezond en kleurrijk.

Streetfood van Mirjam Letsch Van elk verkocht boek profiteren de kinderen uit de sloppenwijk die bij Duniya niet alleen gratis onderwijs krijgen, maar ook een dagelijkse warme maaltijd. Jij lekker eten, zij lekker eten! Prijs: € 24,95
Streetfood bladzijde
"Lik vooral je vingers hartstochtelijk af: het wordt beschouwd als een teken van waardering!"

Bekijk Street Food India in onze webwinkel

De Snug Boot van Vegetarian Shoes

Vegetarisch katten- en hondenvoer

In het herfstnummer van magazine V interviewt auteur Rick Scholtes zijn dierenarts Erik Heylen over vegetarische voeding voor honden en katten. Rick geeft zijn huisdieren al enige jaren vegetarisch voer. Omdat zijn huisdieren regelmatig gecontroleerd worden kan dierenarts Erik uit eigen ervaring hierover oordelen.

Voor zowel honden als katten is het belangrijk dat ze een compleet voer krijgen. Zo moet kattenvoer bijvoorbeeld Taurine en vitamine B bevatten. Dit is bij zowel het droogvoer van Benevo als Ami het geval.

Dierenarts Erik heeft ook kritisch naar de ingrediënten van de verschillende (droog-) voeren gekeken en komt tot de conclusie dat zowel Ami als Benevo feitelijk niet anders zijn dan andere droogvoeders. Wel raadt hij het natvoer af als basismaaltijd.

Uiteindelijk komt de auteur tot de volgende conclusie:
"Dierenarts Erik Heylen is ervan overtuigd dat zowel honden als katten een gezond vegetarisch leven kunnen leiden. Essentieel hiervoor is een uitgebalanceerd droogvoer die kat en hond van alle voedingsstoffen voorzien. Een hart voor dieren hebben en een kat vegetarisch voeden lijkt dan ook niet langer onmogelijk."

Lees het volledige artikel in nummer 94 van V. Aan te vragen via de website van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Klik op de logo's voor meer informatie:
Ami Benevo

Wij accepteren uw VVV Cadeaubon of Irischeque


VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Snoep / Candybars
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Singel 110
1015 AE Amsterdam

Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl

Verzendkosten
binnen Nederland slechts € 2,95 en voor België en Duitsland € 4,95
  Dream IT - Websites | Webwinkels | Webapplicaties | Online Marketing
© 1998 - 2012 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden