VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

Nieuwsbrief december 2012

Sinterklaasavond en kerst staan weer voor de deur. Zoek je nog tips voor je verlanglijstje, of zoek je nog een leuk cadeau voor je vriend (-in), vader of moeder? Kijk dan zeker ook even in onze webshop! Alle producten die in voorraad zijn worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

Heb je nog nette schoenen nodig voor de kerst, wacht dan niet, maar bestel ze nu!

In deze nieuwsbrief vindt je nieuwe warme winterschoenen van Vegetarian Shoes, nieuwe (kook)boeken, veganistische condooms en een presentatie van 3Dayz.

Nieuwe modellen van Vegetarian Shoes

De extra hoge snug boot
Highly Snug boot
De Veg Supreme Hi Top sneaker
Veg Supreme Hi Top
De rode Fleur boot
Fleur Boot - Rood
De Vintage Boot van Vegetarian Shoes

Cadeautip

Een mooi kookboek is altijd welkom. In onze webshop vindt u meer dan 80 interessante (kook)boeken. Deze boeken hebben we afgelopen week toegevoegd:

21 dagen Vegan - Eet drie weken puur plantaardig en val af, verlaag je cholesterol en geef je gezondheid een megaboost 21 Dagen Vegan werd onder andere gebruikt door grootheden als Bill Clinton, Adéle en Ellen DeGeneres om gezonder te worden, maar ook om 100% plantaardig te gaan leven. Een inspirerend boek vol met tips. Het helpt je in drie weken af te vallen, je cholesterol te verlagen en je gezondheid een boost te geven.

Dr. Neal D.Barnard is onderzoeker, auteur en doceert Medicijnen en Gezondheids- wetenschappen aan de George Washington Universiteit. Hij heeft meegewerkt aan verschillende onderzoeken naar diëten en gezondheid en is een begrip in 'vega'- Amerika.
Lees meer..
Het Meat Free Monday kookboek
Meat Free Monday kookboek
Kitchen of Love - recipes for your soul
Kitchen of Love
Veel Soeps - 100 heerlijke vegetarische soepen
Veel soeps

Bekijk alle vegetarische (kook)boeken in onze webshop

Terug van weggeweest

Veganistische condooms. Mooi en discreet verpakt per 3 stuks. Geregistreerd bij The Vegan Society. Eén pakje kost € 1,99 en een voordeelverpakking van vijf stuks € 7,99
Plain condoms van Fusion
Naturel
Condooms met chocoladesmaak van Fusion
Chocolade
Condooms met aardbeismaak van Fusion
Aardbei
Condooms met banaansmaak van Fusion
Banaan

3Dayz

Begin dit jaar lanceerde EDEV - Een DIER Een VRIEND een internationale campagne-site voor dieren: 3dayz.com. Het idee achter 3dayz.com is even simpel als effectief: 3 dagen lang wordt er op een specifiek onderwerp actie gevoerd door middel van het versturen van protestmails. Door de aandacht 3 dagen lang te focussen op 1 bepaald onderwerp is de impact van de actie maximaal. Na de 3 dagen van aandacht blijft de actie als 'Ongoing campaign' op de website staan en kan ook daarna een protestmail gestuurd worden.

3dayz.com onderscheidt zich van andere soortgelijke sites door zich volledig op dierenleed te richten. 3Dayz Een andere unieke factor is dat kleine lokale dierenorganisaties een platform met een groot bereik geboden wordt, dat tevens 3 dagen lang volledig in het teken staat van campagnes die zij voeren. Slechts een klein jaar na de lancering van de site worden per actie al duizenden protestmails verstuurd. Wil je ook effectief voor dieren opkomen? Bezoek dan 3dayz.com en schrijf je in voor gratis updates over nieuwe en bestaande acties!
Wij accepteren uw VVV Cadeaubon of Irischeque


VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Snoep / Candybars
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Singel 110
1015 AE Amsterdam

Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl

Verzendkosten
binnen Nederland slechts € 2,95 en voor België en Duitsland € 4,95
  Dream IT - Websites | Webwinkels | Webapplicaties | Online Marketing
© 1998 - 2012 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden