VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

De zomer komt er aan!

Ondanks dat je het buiten misschien niet direct zou zeggen staat de zomer toch echt voor de deur. In deze nieuwsbrief presenteren we daarom de nieuwe zomerschoenen van Novacas. De schoenen van dit merk worden met veel liefde vervaardigd in Portugal. Verder krijg je een indruk van de zomerschoenen en sandalen van Vegetarian Shoes, laten we nieuwe boeken zien en zijn wij aanwezig op een aantal vegetarische evenementen. Kortom, we hebben weer veel te vertellen.

De nieuwe zomerschoenen van Novacas

Brady Tan
€ 69,90
Casey Camel
€ 99,90
Casey Brown
€ 99,90
Trixie Sandal
€ 99,90
Vera
€ 89,90
Cassidy Black
€ 79,90
Cassidy Brown
€ 79,90
Dennis Brown
€ 149,90

Bekijk ook de andere schoenen van Novacas.

Het zomerassortiment van Vegetarian Shoes

Holey Strap Sandal
€ 69,90
Toe Strap Sandal
€ 59,00
Toe Post Sandal Wit
€ 59,90
Toe Post Sandal Bruin
€ 59,90
Babette Shoe Black
€ 79,95
3 Strap Sandal
€ 59,95
Two Strap Sandal
€ 59,00
Ariel Shoe Cork MK2
€ 99,90

Schoenen voor iedereen

In ons uitgebreide assortiment schoenen hebben we echt voor elk wat wils. Ga je komende zomer naar één van de vele festivals, neem dan zeker een paar boulder of para boots mee. Stevige schoenen waar je makkelijk lang op kan blijven staan en die vele festivals mee kunnen. Ga je wandelen? Kom dan een paar wandelschoenen passen in de winkel. Je kan kiezen uit hoog, laag, licht of zwaar. Onze favoriet (en meest verkochte schoen) blijft overigens nog steeds de Ranger Boot. Een superlichte wandelschoen die echt als gegoten zit. Ga je flaneren op de boulevard? Neem dan een fijn paar Ally Sandals, de Ashley shoes uit de vorige nieuwsbrief, of voor de heren een paar Gatsby sneakers. Als het weer echt meezit en je regelmatig naar het strand gaat, dan kan je de Eliot sneakers zeker niet missen. Deze hebben we in veel verschillende kleuren en maten dus er zit er zeker één voor jou bij!

Probeer voordelig Ami Cat

Peace Food

Voeding dient lichaam en ziel - het kan ons genezen, maar ook ziek maken. 'Peace Food' is een pleidooi van de holistische arts dr. Rüdiger Dahlke voor 'vredeseten' waarin geen plaats is voor vlees, melk, melkproducten en eieren. Te veel vlees is slecht voor het lichaam en melk is niet de gezonde witte motor van weleer, maar kan net als vlees een rol spelen bij het ontstaan van de bekende welvaartziektes. 'Peace Food' biedt een alternatief: wie de aanbevelingen van dit boek ter harte neemt - en de dertig verrukkelijke veganistische recepten uitprobeert - zal een vitaliserende balans vinden die weldadig is voor lichaam en geest.

Dr. Rüdiger Dahlke studeerde medicijnen in München en specialiseerde zich in natuurgeneeswijzen en psychotherapie. Hij schreef tientallen boeken, waarvan 'De zin van ziekzijn' het bekendste is.

Peace Food is aan aanwinst! Toegankelijk wetenschappelijk en na "Dieren Eten", "Fatsoenlijk Eten" en "the China Study" weer zo'n boek dat iedereen zou moeten lezen. Aanschaffen, lezen en uitlenen dus!
Nu bestellen

Nieuwe boeken in de webwinkel

500 Vega recepten

€ 9,99
Fatsoenlijk eten

€ 21,90
Sea the Truth
Boek + DVD

€ 14,95
Het alfabet van de zee

€ 24,50


bezoek onze winkel!

Vega evenementen

De komende periode zijn er weer een aantal leuke vegetarische evenementen. Vega-Life is uiteraard ook aanwezig. Wil je verzendkosten besparen? Kies bij je bestelling dan voor "zelf ophalen" en geef bij opmerkingen aan bij welk evenement je je bestelling wilt ophalen. Dan nemen wij het voor je mee.

1 juni: Viva Las Vegas Food Festival

Op zaterdag 1 juni 2013 organiseert stichting Viva Las Vega's voor het derde jaar op rij een Food Festival waar heel Nederland de vingers bij zal aflikken. Een korte greep uit het aanbod: shoppen en proeven op de duurzame food en lifestyle market, culinaire workshops, genieten van films en muziek, interessante lezingen en relaxen onder het genot van een plantaardig hapje en drankje.
Meer informatie

15 juni: VegeQ, De vegetarische barbecue van Nederland

Op zaterdag 15 juni organiseert de Vegetariërsbond samen met de samenwerkingspartners Vegetafel, Vegadates en NVV de VegeQ in Centrum Djoj te Rotterdam. Gedurende de middag en avond kun je genieten van de heerlijkheden van de VegeQ. Ook zullen diverse sponsors vertegenwoordigd zijn tijdens de proeverijmarkt. Je kunt daar van alles proeven en je kunt bij hen met je vragen over hun producten terecht.
Meer informatie

12 juli: de Langste Vegetarische Tafel

De Vegetariërsbond organiseert op vrijdag 12 juli voor de derde keer De Langste Vegetarische Tafel. Vorig jaar was er plaats voor achthonderd mensen, maar dit jaar streven we ernaar om minimaal 1.000 en maximaal 1.200 personen tegelijkertijd te laten eten aan een lange tafel van wel 360 meter!
Meer informatie
Wij accepteren uw VVV Cadeaubon of Irischeque


VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Snoep / Candybars
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Singel 110
1015 AE Amsterdam

Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl

Verzendkosten
binnen Nederland slechts € 2,95 en voor België en Duitsland € 4,95
  Dream IT - Websites | Webwinkels | Webapplicaties | Online Marketing
© 1998 - 2013 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden