VEGA-LIFE
Nieuwsbrieven overzicht | Mijn VEGA-LIFE

De winkel is jarig

Vijf jaar!

Esther Ouwehand opent de VEGA-LIFE winkel Vrijdag 1 november is onze winkel vijf jaar oud. Op 1 november 2008 werd de VEGA-LIFE winkel geopend door tweedekamer lid Esther Ouwehand. Alex Blanker en Mirjam Kramer hebben toen een maand keihard schoongemaakt, geklust en gesjouwd. De opening was een kroon op het harde werk.

In de afgelopen vijf jaar is er veel gebeurd. In 2008 waren er in Amsterdam maar een beperkt aantal winkels met aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Mensen die toch in Amsterdam waren kwamen gelukkig wel langs, maar voor het aanbod van duurzame en diervriendelijke producten ging je nog niet speciaal naar Amsterdam. Anno 2013 begint hier gelukkig verandering in te komen. Vorige maand is de winkel van De Vegetarische Slager Amsterdam geopend en vrijdag opent de winkel van Dophert. Ook het aanbod van duurzame kledingwinkels is in de tussentijd fors toegenomen. Viva las Vegas heeft afgelopen jaar een kaart uitgebracht waarop alle vegan adressen in Amsterdam te vinden zijn. Kom je naar Amsterdam, haal dan zeker zo'n kaart in onze winkel.

Bij VEGA-LIFE heeft de tijd ook niet stilgestaan. We zijn ondertussen verhuisd naar een mooier pand op de Singel 110. Daarbij hebben we het assortiment ook ruim verdubbeld met veel mooie producten en nieuwe merken.

Voor de toekomst hebben we nog veel mooie plannen, waarvan we je via onze nieuwsbrief, Facebook en Twitter op de hoogte zullen houden. Graag tot ziens in onze winkel!

bezoek onze winkel!

Nieuwe damesschoenen van Novacas

Maggie - Bruin
€ 129,90
Romy - Rood
€ 159,90
Stevie - Zwart
€ 199,90
Sedona - Bruin
€ 149,90
Smith - Bruin
€ 149,90
Janis - Zwart
€ 189,90
Mary - Zwart
€ 149,90
Daphne - Blauw
€ 109,90

Nieuwe herenschoenen van Novacas

Holden - Tan
€ 149,90
Tom - Tan
€ 149,90
Dennis - zwart
€ 139,90
Sampson - blauw
€ 159,90

Let op, we hebben dit keer veel modellen van Novacas aan het assortiment toegevoegd. Maar van alle modellen hebben we maar een beperkt aantal. Wil je een model graag hebben, zorg dan dat je er snel bij bent!

Jacht op de jagers

Jacht op de Jagers - Laurens de Groot Laurens de Groot is vrijwilliger bij de organisatie Sea Shepherd. Hij mocht mee met acties tegen walvisvangsten, raakte bevriend met oprichter Paul Watson en beleefde bloedstollende avonturen. Hij voer menigmaal in wankele rubberbootjes rakelings langs grote schepen in een poging de walvisvangst te saboteren, hij was een van de zes opvarenden van de Ady Gill toen het schip doormidden werd gevaren door een walvisvaarder, en hij werd achtervolgd door woedende jagers in Namibië, waar hij probeerde te filmen hoe aan de kust duizenden zeehonden werden afgeslacht. In Jacht op de jagers vertelt Laurens het complete verhaal.
Dit boek is nu verkrijgbaar in onze winkel en webshop.


Andere nieuwe boeken

Veganistisch koken
100 recepten

€ 2,99
Vegetarische keuken
100 recepten

€ 2,99
Veg!
Het River Cottage boek

€ 24,95
Kitchen of Love
Pocket

€ 5,00

Pure Pact

Alweer een tijdje geleden introduceerden wij Pure Pact, een professioneel cosmeticamerk met een breed assortiment haarverzorgingsproducten. Helaas is begin dit jaar het moederbedrijf van Pure Pact failliet gegaan. Wij hebben nog wel de hand weten te leggen op een deel van de voorraad van het bedrijf. Alles staat ondertussen klaar in de webshop. Nieuw zijn de verpakkingen van 1 liter. Deze kan je nu kopen met hoge kortingen.

Als je Pure Pact gebruikt hebt, dan wil je niets anders meer. Maar geen zorgen. Wij hebben contacten met de makers van een belangrijk deel van het Pure Pact assortiment. Zoals het er nu uitziet gaan we, zodra we door de voorraad heen zijn, een eigen label introduceren dat net zo goed is als de Pure Pact producten.

Pure Pact


Pure Pact biedt de zuiverste haarproducten, die symbool staan voor gezond leven en behoud van onze planeet. Daarmee is dit merk een combinatie van natuurlijke ingrediënten en een vooruitstrevende technologie.
Pure People - Speciaal afgestemd op maatschappelijk bewuste klanten die kiezen voor eerlijke, gezonde producten, maar ook voor stijl en kwaliteit.
Pure Product - Speciaal afgestemd op klanten met een allergie. Een productlijn zonder chemische bestanddelen.
Pure Planet - Producten met respect voor mens, dier, natuur en milieu. Verantwoord en oprecht.
Naar de Pure Pact producten
Wij accepteren uw VVV Cadeaubon of Irischeque


VEGA-LIFE Webwinkel:
Kleding
Schoenen
Riemen
Portemonnees
Tassen
Persoonlijke verzorging
Vitaminen en mineralen
Boeken
Dranken
Pluche knuffels
Informatie
Ansichtkaarten
Snoep / Candybars
Honden en kattenvoer
Buttons
Aanbiedingen!

VEGA-LIFE
Singel 110
1015 AE Amsterdam

Tel: 020 - 620 40 97
Route

Website:
www.vega-life.nl

Verzendkosten
binnen Nederland slechts € 2,95 en voor België en Duitsland € 4,95
  Dream IT - Websites | Webwinkels | Webapplicaties | Online Marketing
© 1998 - 2013 VEGA-LIFE leverings- en betalingsvoorwaarden