Terug naar overzicht |
Groot handboek vegetarisch koken |
||||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen! Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus…
In dit handboek recepten voor salades, soepen, groenten, hartige taarten, terrines, aardappelen, rijst, deegwaren en granen om gevarieerd en gezond te eten. Een overzicht van veel voedzame ingrediënten die gebruikt worden in de vegetarische keuken, zoals allerlei bekende en minder bekende soorten groenten, vruchten, noten en granen, kaas, kruiden en specerijen. Keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken, informatie over dip- en slasauzen, plantaardige vetten en hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken. Kortom, een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.