Klik op de foto om te vergroten
|
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen!
Men kan er niet langer omheen - bewuster omgaan met voeding voor een betere gezondheid, voor de bescherming van onze planeet en voor het vermijden van dierenleed. Dit kookbijbeltje bevat alle basiskennis die nodig is om plantaardig te koken.
DE BASIS Plantaardig geeft inzicht in producten en smaakmakers zoals sojasaus, edelgistvlokken, aquafaba en miso, verklaart het belang en het nut van plantaardige eiwitten, staat stil bij de vijfde smaak umami en leert je via tientallen technieken groenten, fruit, zaden, granen en peulvruchten op de juiste manier te verwerken.
Plantaardig roerei - Bechamelsaus zonder boter - Zeewierbouillon - kaaskroket zonder kaas en de smaak van vlees als je het niet gebruikt - alle beschrijvingen en recepten van vegan chef Pieter-Jan Lint worden op een eenvoudige manier in beeld gebracht door culinair fotograaf Tony Le Duc.
Auteur |  : Lint, Pieter-Jan | Uitgever |  : Minestrone Culinaire uitgeverij | ISBN Nummer |  : 9789490028909 | Aantal bladzijden |  : 352 | Formaat |  : 16.8 x 12.6 x 2.7 |
|