VEGA-LIFE - Lifestyle, Fashion & More

Routebeschrijving

De Vega-Life winkel is gevestigd aan de Nieuwe Hoogstraat 3a, in het centrum van Amsterdam en is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Adres:
Openingstijden:  
VEGA-LIFE
Nieuwe Hoogstraat 3a
1011 HC  Amsterdam

 
Maandag
Dinsdag tot en met vrijdag 
Zaterdag
12.00 – 18.00 uur
10.00 – 18.00 uur
10.00 – 17.00 uur

Routebeschrijving

Met de trein

Vanaf C.S. loop je het kortst via de Zeedijk. Voor het CS linksaf - oversteken tot je rechts de zeedijk ziet. Die helemaal uitlopen, weg vervolgen langs de Nieuwmarkt en Kloveniersburgwal, daar de eerste brug rechts. Dit is de Nieuwe Hoogstraat en daar is direct Vega-life. Je kunt ook de massa volgen over het Damrak, de Dam oversteken en rechts van Hotel Krasnapolsky de Damstraat volgen. Het verlengde hiervan is de Nieuwe Hoogstraat. 

Plan hier je route met de Nederlandse Spoorwegen.

Met de auto

Met de auto naar onze winkel komen kan, maar parkeren is duur en het is vaak lastig een plek te vinden. Ondanks dat we parkeerplaatsen voor de deur hebben, raden we je aan een P+R op te zoeken die voor jou het makkelijkst is. Het dichtst bij is Sloterdijk (8 euro parkeren + treinkaartje). Kijk op de website van gemeente Amsterdam voor meer informatie over parkeren.
Plan hier je route met de auto.

Met de Metro

Je kunt ook een halte nemen met de Metro - uitstappen op halte Nieuwmarkt - uitgang Nieuwe Hoogstraat.
Plan hier je route met 9292.
Hi! We noticed you visited our website with your browser in a different language. Did you know we have an English website? Visit our English websiteNo, thank you