VEGA-LIFE - Lifestyle, Fashion & More

Mijn bestelling betalen

In onze webshop kan je op diverse manieren betalen.  Je hebt de keuze uit:

iDeal

Met iDeal kan je betalen in de vertrouwde omgeving van internet bankieren. Dit wordt ondersteund door de volgende banken:
  • ABN-AMRO
  • ASN Bank
  • ING
  • Rabobank
  • SNS Bank
  • Triodos Bank
Wanneer je met iDeal betaalt, wordt je bestelling gelijk vrijgegeven voor verzending.

Afterpay

Betaal je liever achteraf, maak dan gebruik van Afterpay. AfterPay voert voor vega-life het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Je kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kan je tot een bedrag van € 200,00 betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Overboeking

Wanneer je voor overboeking kiest, dan krijg je na je bestelling een e-mail, met daarin de gegevens van onze bankrekening. Zodra wij het totaalbedrag van je bestelling op onze rekening ontvangen, wordt de bestelling vrijgegeven voor verzending.

Paypal

Betaal direct met je Paypal toegoed. Na je bestelling wordt je bestelling gelijk vrijgegeven voor verzending.

Creditcard (mastercard / Visa)

Via de betaalmodule van Paypal kan je direct met je creditcard betalen. Na je bestelling wordt je bestelling gelijk vrijgegeven voor verzending.

VEGA-LIFE Cadeaubon

Als je een VEGA-LIFE Cadeaubon hebt ontvangen, kan je die ook gebruiken in onze webshop. Vul het cadeaubonnummer in bij het afrekenen in de webshop. Een eventueel resterend bedrag kan je met één van de andere betaalmethoden voldoen.

LET OP! Om fraude te voorkomen is het belangrijk dat je je cadeaubon opstuurt naar het adres dat op de achterzijde van de bon vermeld staat. Je bestelling wordt verstuurd zodra de bon binnen is.

Rembours - betalen aan de deur

Wilt u liever geen geld van te voren overboeken, of on-line betalen, dan kunt u gebruikmaken van de PostNL betaalservice. U betaald uw bestelling dan aan de postbode.

Ophalen in de winkel

Wilt u écht geen risico lopen? Kom dan langs in onze winkel. U kunt uw aankopen dan gelijk passen. Komt u voor een specifiek artikel in een specifieke maat, neem dan van tevoren even contact met ons op om te zien of het in voorraad is.