VEGA-LIFE - Lifestyle, Fashion & More

Over ons

Onze winkel aan de Nieuwe Hoogstraat 3a in AmsterdamVEGA-LIFE is in 1998 opgericht door Alex Blanker. In eerste instantie alleen als postorderbedrijf, maar vanaf november 2008 met een eigen winkel in Amsterdam.

Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen en tassen (leer) en bijvoorbeeld cosmetica (dierproeven en dierlijke ingrediënten). Daarbij proberen we zo veel mogelijk ook rekening te houden met arbeidsomstandigheden van de mensen die onze producten maken en de samenstelling van de ingrediënten die gebruikt worden voor de producten. We verkiezen hierbij biologische, fair trade en lokaal (in Europa) geproduceerde producten boven reguliere producten.

Iedereen weet dat je af en toe concessies moet doen. Maar wij hebben wel een lijn getrokken. Alle producten die wij verkopen zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten, niet getest op dieren en vervaardigd onder goede arbeidsomstandigheden.

Je kunt meer lezen over VEGA-LIFE op de pagina’s ‘De mensen achter VEGA-LIFE’ en ‘Geschiedenis’. Wil je zien wat er in de pers geschreven is over onze (web)winkel? Kijk dan op de pagina ‘VEGA-LIFE in de media

Volg VEGA-LIFE ook via de sociale media

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter