VEGA-LIFE - Lifestyle, Fashion & More

De mensen achter VEGA-LIFE

Achter VEGA-LIFE staan op dit moment drie medewerkers en heel veel mensen die ons op verschillende manieren supporten. Hieronder kan je kennismaken met onze medewerkers:

Alex BlankerAlex Blanker

Alex is oprichter en directeur van VEGA-LIFE. “Het idee voor VEGA-LIFE kwam nadat ik in 1997 samen met mijn zus en haar vriend met veel moeite een bestelling had gedaan bij Vegetarian Shoes. Dat moest voor alle vegetariërs en veganisten in Nederland veel makkelijker worden!” Alex is VEGA-LIFE eigenlijk begonnen als een hobby project, daarom is hij ook nog actief voor Dream IT een web bureau dat actief is in de duurzame en vegetarische sector en uiteraard verantwoordelijk voor deze website.

Alex woont in Zoetermeer met zijn kat Toeter en zijn konijntjes. Hij is meestal op zaterdag in de winkel.
Facebook - LinkedIn - E-mail

Mirjam Kramer, bedrijfsleider bij VEGA-LIFEMirjam Kramer

Mirjam is bedrijfsleider in de winkel. Ze is bij VEGA-LIFE betrokken sinds de opening van onze winkel in november 2008. Zonder haar was er waarschijnlijk nooit een winkel gekomen. Voordat Mirjam bij VEGA-LIFE kwam werken was ze jarenlang bedrijfsleider in de schoenenbranche: “Het was echt een eyeopener dat er ook goede schoenen bestonden zonder leer”.

Mirjam is getrouwd met Wouter (docent en zanger van de Johnny Cash tribute band Boys named Sue).  Zij wonen in Amsterdam met hun katten Fossa en Leo.
Facebook - E-mail

Akke Hoekstra, Administratie & handlingAkke Hoekstra

Akke is sinds 2012 parttime actief bij VEGA-LIFE. Ze is enkele dagdelen per week actief met het afhandelen van de bestellingen en assisteert Mirjam bij allerlei winkelactiviteiten. Verder ondersteunt ze ons met de administratie, bij beurzen en evenementen.

Akke woont in Amsterdam met haar katten Twannie, Alfred en Jodocus.
Facebook - E-mail