Terug naar overzicht |
Boek Vleesch |
||||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen! 'Vleesch' klinkt als een controversiële titel voor een plantaardig kookboek, maar het succes van de Vegetarische Slager toont aan dat plantaardig vleesch echt niet te missen is.
"Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte," zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in die tijd uit tot een fenomeen, met verkrijgbaarheid in 45 landen. In het vegan kookboek Vleesch vind je honderd heerlijcke recepten voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities. Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken zodat je nog steeds je favoriete (familie-) recepten op tafel kunt zetten. Op z’n plantaardigst, zonder iets in te leveren aan smaack en beleving.
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.