Terug naar overzicht |
Stoppen met Vlees |
||||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen! Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.
Verontrustende berichten over de productie en consumptie van vlees zijn aan de orde van de dag. Na het paardenvleesschandaal en de varkens die gruwelijk verbranden zetten steeds meer Nederlanders hun vraagtekens bij het product vlees. Toch blijven we het massaal eten; waarom!? Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. ‘Vlees eten is het nieuwe roken.’ Guido Weijers, cabaretier ‘Dit boek toont op overtuigende wijze aan dat ‘‘het vlees van de toekomst’’ plantaardig zal zijn.’ Jaap Korteweg, De Vegetarische Slager ‘Ik ben al 35 jaar vegetariër maar was ik het niet, dan zou dit boek me over de streep trekken.’ Henny Huisman ‘Kun je in deze tijd nog vlees eten?’ Zo eerlijk mogelijk probeert Robert Bridgeman een antwoord te vinden.’ Yvonne Kroonenberg Rober Bridgeman was zeven jaar vegetariër toen hij in 2015 besloot een onderzoek te starten naar de effecten van de vleesconsumptie in Nederland om voor eens en voor altijd helder te krijgen wat er nu precies gebeurt. Robert is schrijver, documentairemaker, spreker, coach, echtgenoot en vader van drie.
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.