Terug naar overzicht |
NON*FISH*A*LI*CIOUS - Het visvervangende kookboek |
||||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen! NON*FISH*A*LI*CIOUS van Lisette Kreischer is HET kookboek met 50 heerlijke, visvervangende, gerechten op plantaardige basis, onder het motto: 'De smaak van de zee, maar dan zonder vis!'
Oceanen zijn tot de grootste vuilnisbak ter wereld verworden. Tienduizenden gifstoffen vervuilen ook hun bewoners: vis gezond? Vergeet het maar! Lege oceanen, giftige vissen en andere zeedieren en veel dierenleed. Oceaanbeschermer Dos Winkel: 'Onze vork is ons sterkste wapen tegen de overbevissing!' Wetenschappers stellen dat als we de visserij wereldwijd niet onmiddellijk grondig hervormen, er tegen 2050 geen eetbare vis meer in de oceanen zwemt. Vele Celebrity Cooks wereldwijd hebben hun medewerking verleend aan deze productie: Kyoko Onishi, een Japanse mastercook die kan toveren met zeewier, Sarah Kramer, bekend van de boeken How it All Vegan en Garden of Vegan, Whale Wars ster Laura Dakin, hoofdkok aan boord van Sea Shepherd en ex chef de cuisine van rockster, Anthony Kiedis, toptalent uit Jamie Olivers keuken, TV-presentatrice en auteur van 'De dunne vegetariër', Antoinette Hertsenberg, Patron Cuisinier van restaurant In de Keuken van Floris, Floris Versluijs en de Ayurvedische koks Kyra de Vreeze en Jacqueline Snelder. Uit België: kookkunstenaar Kevin Storms van het Gentse restaurant Avalon, Chantal Voets van Amanprana, Tino Don Porto Carero, de eigenaar van Viva Vega en Bertie Winkel, de topkok van Dos Winkel
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.