Terug naar overzicht |
Hoe overleef je? Kookboek |
||||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen! Arts Michael Greger toonde in de bestseller 'Hoe overleef je?' aan dat een plantaardig dieet van onbewerkte voedsel ziektes kan voorkomen en omkeren.
Greger heeft de "Dagelijkse Dozijn" ontwikkeld, waarin hij voedingstoffen heeft verwerkt waarmee je je lichaam gezond houdt. In dit kookboek wordt zijn theorie kort uitgelegd en staan meer dan 100 recepten op basis van zijn Dagelijkse Dozijn. Er komen heerlijke en gezonde gerechten voor ieder moment van de dag aan bod. Bijvoorbeeld heerlijke amandel-chocoladetruffels, aardbeien-bananenijs, brownies en chiapudding. Verrassende ontbijtjes als superfood-ontbijtballetjes, wentelteefjes en chocolade havermout. Lunchen met pompoenpitdip, driezadencrackers of Marokkaanse linzensoep. Dineren met zwarte bonenburgers of bietenburgers, kikkererwtencurrywraps, quesadilla's of gevulde portobello's. Met de recepten uit het Hoe overleef je? - kookboek, eet je volgens de meest recente wetenschappelijke adviezen. Michael Greger is een internationaal bekende arts, voedingsdeskundige en oprichter van de populaire website Nutritionfacts.org. Daarnaast is hij de auteur van de succesvolle wereldwijde bestseller How not to die (Nederlandse versie: Hoe overleef je?) en nu ook dit kookboek. Robin Robertson is een voormalig chef-kok met meer dan 20 veganistische kookboeken op haar naam. Zij verzorgde de recepten uit dit kookboek.
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.