De recepten van Maartje Borst in ‘Taart ende Koeck’ bewijzen dat 100% vegan taarten, cakes en koekjes minstens zo lekker zijn als oma’s ouderwetse appeltaart.
In dit inspirerende bakboek vind je geen lastige of dure bakbenodigdheden als kilo’s cashew met kokosolie, maar simpele, slimme en natuurlijke ingrediënten. Denk aan appelmoes of kokend water, voor de allerlekkerste, luchtigste, smeuïgste cakes en chocotaarten. Om je vingers bij af te likken, voor iedereen!
Maartje Borst experimenteert al vanaf haar twaalfde volop met het plantaardig heerlijks wat de natuur te bieden heeft. Ze heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot vegan chef, met patisserie als specialiteit. Koffie ende Koeck is haar vegan lunchspot in Amsterdam.
‘Maartje is de vegan versie van Yvette van Boven en Nigella Lawson, foodie in hart en nieren’. - Lisette Kreischer, auteur van o.a. Man.Eat.Plant en Groente uit zee.
Hardback