Terug naar overzicht |
Vegan East |
||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
![]() 'Vegan East' biedt 80 oosterse vegangerechten, Van streetfood tot basisreceptuur, spicy en lichte Aziatische salades en zoet:bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Natuurlijk kunnen 'nasi goreng vegan style' en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta's niet ontbreken.
Kook lekker thuis en maak 'no-ajam opor', sambal goreng paksoi, 'meatless tonkatsu' en op houtskool geroosterde tofu-saté. Van zoetige zaligheden als mango-kokospudding en vegan spekkoek voor bij de koffie tot en met een winterse jackfruitrendang en plantaardige Koreaanse kimchi. Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten mogen afkijken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon begon de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: 'Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.' Hardcover.
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.