Klik op de foto om te vergroten
|
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen!
Of je nu voor veganistisch koken kiest voor de dieren, vanwege gezondheidsredenen of omdat je milieubewuster wil leven deze manier van koken is een trend die tegenwoordig niet zo gemakkelijk over het hoofd te zien is. De veganistische keuken maakt gebruik van producten als seitan, tofoe en sojareepjes, die eenvoudig in de supermarkt verkrijgbaar zijn.
Naast bekende favorieten, zoals spaghetti bolognese, burgers en panna cotta die van zuiver plantaardige ingrediënten zijn gemaakt, vindt u in dit boek ook een groot aantal nieuwe ideeën, variërend van feestgebraad in bladerdeeg en een lasagne van ratatouille tot burgers van kikkererwten. Al deze recepten bewijzen dat de veganistische keuken niet alleen gezond is, maar ook verrassende en heerlijke traktaties te bieden heeft.
Auteur |  : Jorgen van Drunen | Uitgever |  : De Lantaarn B.V. | ISBN Nummer |  : 9789461883919 | Aantal bladzijden |  : 128 | Formaat |  : 27x22 |
|