Terug naar overzicht |
Vegan JapanEasy |
||||||||||
Klik op de foto om te vergroten |
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen! De Japanse keuken is in de basis plantaardig en wereldbekende chef Tim Anderson legt uit hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Veel bekende gerechten zijn geheel diervriendelijk te maken door één of twee ingrediënten te vervangen.
Leer de veelzijdigheid van de Japanse keuken kennen en begin met de basis: inclusief recepten voor Japanse mayonaise, gyoza, en japanse pickles. Je kent Japanse basisingrediënten als tofu, kimchi, miso en misschien dashi al en in dit boek leer je hoe je deze perfect kunt bereiden met de mooiste smaakcombinaties. Verras jezelf en je gasten met heerlijke Japanse drankjes zoals een mojito van sake met watermeloen en veel andere authentieke en creatieve recepten! Tim Anderson heeft Japanse voedselgeschiedenis gestudeerd en heeft twee jaar in Japan gewoond.
|
VEGA-LIFE maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op de website krijgt.