Naast de onweerstaanbare veganistische chocoladerepen komt VEGO nu met Vego Melts! Deze knoopvormige chocoladestukjes zijn heerlijk in koekjes, cakes en muffins. De perfecte romige vegan chocolade om mee te bakken met de bekende hazelnootsmaak van VEGO. De zuivelvrije chocolade kan ook zo uit de zak worden gegeten.
Gemaakt van ruwe rietsuiker, hazelnoten, cacaoboter en geëxtraheerde vanille, zijn de nieuwe melts vrij van gluten, soja en tarwe. VEGO Melts zijn bovendien biologisch en fairtrade, zodat echt iedereen van deze chocolade kan genieten.
Met tenminste 31% Gianduja chocolade.
Ingrediënten: Rietsuiker *, cacaomassa *, hazelnootpasta * (20%), cacaoboter *, emulgator: lecithine * (zonnebloem), vanille-extract *. (* = van gecontroleerde biologische teelt) Voedingswaarden per 100 g: Energie: 2264kJ / 543kcal Vetten: 34 g waarvan verzadigde vetzuren: 12 g Koolhydraten: 52 g waarvan suikers: 47 g Eiwit: 7,1 g Zout: 0,03 g
Allergie advies: Bevat hazelnoten.