Klik op de foto om te vergroten
|
Het artikel is ruim op voorraadBestel nu en ontvang het artikel binnen 3 werkdagen!
Heel veel leuke en zinvolle info, maar helaas blijkt dit boek niet helemaal vegan :-(
Wat weten we nog over het telen, verwerken en conserveren van eten?
Met 60 recepten en ideeën voor en lokaal, vitaal en zelfvoorzienend leven leert
Kyra de Vreeze je in ‘homegrown.’ hoe je een eigen moestuin onderhoudt en kan koken met lokale en zelfgeteelde seizoensproducten. Pak de regie terug en ontdek hoe je met liefde voor de aarde voedsel kunt verbouwen en koken. En ja, ook in de stad! Het resultaat? Dat je je nog nooit zo goed gevoed en vitaal gevoeld hebt!
Kyra de Vreeze (1980) is een gecertificeerd natuurgeneeskundige met meer dan 20 jaar ervaring. Zij is auteur van ‘Kyra’s Kitchen’ en ‘vegan.’. Door haar jeugd in de Caraïben spelen natuur, eenvoud en zelfvoorziening een leidende rol in haar leven.
‘Sommige gezondheidscoaches vergeten het dagelijks leven, Kyra is vol medeleven en straalt positieve vibes uit.’ – Vivienne van den Assem, presentatrice RTL Boulevard
‘Kyra neemt je mee naar een culinair wonderland waar alles even onweerstaanbaar lekker is.’ – Tara Stiles, auteur van o.a. ‘Clean mind, clean body’
Auteur |  : Vreeze, Kyra de | Uitgever |  : Kosmos | ISBN Nummer |  : 9789021591599 | Aantal bladzijden |  : 144 | Formaat |  : 24.3 x 17.8 x 2.7 |
|